У ЧЕТВРТАК СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА

Сједница Скупштине Града тридесета по реду биће одржана у четвртак, 25. априла одлучено је на сједници Колегијума Скупштине Града.

На дневном реду налази се шеснаест тачка, између осталог, Приједлог одлуке о измјени и допуни Одлуке о приступању изради измјене дијела Урбанистичког плана „Прњавор“ (измјена II), Приједлог одлуке о давању сагласности на План изједначавања цијена водних услуга у периоду 2025. – 2029. година, извјештај о пословању ЈЗУ Дом здравља Прњавор за 2023. годину, као и програм рада и финансијски план за ову годину, извјештај о пословању ЈУ Народна библиотека Прњавор за прошлу години и програм рада и финансијски план за ову годину, извјештај о извршењу буџета Града Прњавор за прошлу годину, као и извјештај о реализацији Програма мјера за спречавање, сузбијање, елиминацију и ерадикацију заразних болести на подручју града Прњавор за прошлу годину.

Скупштина Града Прњавор разматраће и неколико одлука о продаји непокретности у својини Града, као и извјештај о реализацији одлука са 29. редовне сједнице Скупштине Града.

Сједница почиње у 09.00 часова.