SUTRA SJEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE

Sjednica Skupštine opštine, treća po redu biće održana sutra, 11. marta, a na dnevnom redu će se naći 21. tačka. Odbornici lokalnog parlamenta razmatraće, između ostalog, Prijedlog odluke o usvajanju budžeta opštine Prnjavor za 2021. godinu, Prijedlog odluke o izvršenju budžeta opštine Prnjavor za 2021. godinu, Izvještaj o provedenoj finansijskoj reviziji Opštine Prnjavor za period 1.1-31.12.2019. godine godine, kao i Plan aktivnosti na prevazilaženju propusta i nepravilnosti utvrđenih u Izvještaju o provedenoj finansijskoj reviziji Opštine Prnjavor za period 1.1-31.12.2019. godine.

Na dnevnom redu naći će se i Prijedlog odluke o uslovima, načinu korišćenja, organizaciji i načinu naplate parkinga na javnim parkiralištima na području opštine Prnjavor, Prijedlog odluke o osnivanju Muzejske zbirke “Zavičajni muzej u Prnjavoru” u sastavu Javne ustanove Centar za kulturu Prnjavor, Prijedlog odluke o uključivanju JZU Dom zdravlja na trezorski sistem poslovanja, Prijedlog odluke o davanju saglasnosti Načelniku opštine Prnjavor za zaključivanje ugovora u okviru Projekta “Starenje i zdravlje (412925) za period 1. januar 2021 – 30. novembar 2024. godine, Prijedlog odluke o utvrđivanju Liste stručnjaka za imenovanje konkursnih komisija za sprovođenje postupaka za prijem službenika u Opštinsku upravu opštine Prnjavor, kao i Prijedlog odluke o dodjeli nagrada i priznanja u 2021. godini, povodom 24. marta – Dana opštine Prnjavor.

Na trećoj redovnoj sjednici, odbornici će razmatrati i ovogodišnji plan kapitalnih ulaganja, program održavanja lokalne putne mreže, program održavanja objekata zajedničke komunalne potrošnje i program razvoja sporta.

Sjednica počinje u 9.00 časova.

Dnevni red