СУТРА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Сједница Скупштине општине, трећа по реду биће одржана сутра, 11. марта, а на дневном реду ће се наћи 21. тачка. Одборници локалног парламента разматраће, између осталог, Приједлог одлуке о усвајању буџета општине Прњавор за 2021. годину, Приједлог одлуке о извршењу буџета општине Прњавор за 2021. годину, Извјештај о проведеној финансијској ревизији Општине Прњавор за период 1.1-31.12.2019. године године, као и План активности на превазилажењу пропуста и неправилности утврђених у Извјештају о проведеној финансијској ревизији Општине Прњавор за период 1.1-31.12.2019. године.

На дневном реду наћи ће се и Приједлог одлуке о условима, начину коришћења, организацији и начину наплате паркинга на јавним паркиралиштима на подручју општине Прњавор, Приједлог одлуке о оснивању Музејске збирке “Завичајни музеј у Прњавору” у саставу Јавне установе Центар за културу Прњавор, Приједлог одлуке о укључивању ЈЗУ Дом здравља на трезорски систем пословања, Приједлог одлуке о давању сагласности Начелнику општине Прњавор за закључивање уговора у оквиру Пројекта “Старење и здравље (412925) за период 1. јануар 2021 – 30. новембар 2024. године, Приједлог одлуке о утврђивању Листе стручњака за именовање конкурсних комисија за спровођење поступака за пријем службеника у Општинску управу општине Прњавор, као и Приједлог одлуке о додјели награда и признања у 2021. години, поводом 24. марта – Дана општине Прњавор.

На трећој редовној сједници, одборници ће разматрати и овогодишњи план капиталних улагања, програм одржавања локалне путне мреже, програм одржавања објеката заједничке комуналне потрошње и програм развоја спорта.

Сједница почиње у 9.00 часова.

Дневни ред