РАСПОРЕД СЈЕДНИЦА РАДНИХ ТИЈЕЛА ЗА 28. СЈЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ПРЊАВОР

У оквиру припреме Двадесет осме сједнице Скупштине општине Прњавор биће одржане сједнице скупштинских радних тијела према сљедећем распореду:

1.Статутарно – правна комисија у понедјељак, 11. новембра у 13.00 часова у просторијама Скупштине општине Прњавор. На сједници ће бити разматрани материјали из дневног реда 28. сједнице Скупштине општине, а који су у надлежности Комисије.

2. Комисија за мјесне заједнице у уторак, 12. новембра у 11.00 часова у просторијама Скупштине општине Прњавор. На сједници ће бити разматрани материјали из дневног реда 28. сједнице Скупштине општине, а који су у надлежности Комисије.

3. Комисија за избор и именовање у уторак, 12. новембра у 12.00 часова у просторијама Скупштине општине Прњавор. На сједници ће бити разматрани материјали из дневног реда 28. сједнице Скупштине општине, а који су у надлежности Комисије.

4. Одбор за борачку – инвалидску заштиту у уторак, 12. новембра у 15.30 часова, у просторијама Скупштине општине Прњавор. На сједници ће бити разматрани материјали из дневног реда 28. сједнице Скупштине општине, а који су у надлежности Одбора.

5. Комисија за друштвене дјелатности у сриједу, 13. новембра у 11.30 часова, у просторијама Скупштине општине Прњавор. На сједници ће бити разматрани материјали из дневног реда 28. сједнице Скупштине општине, а који су у надлежности Комисије.