РАСПОРЕД СЈЕДНИЦА СКУПШТИНСКИХ РАДНИХ ТИЈЕЛА

У оквиру припреме једанаесте редовне сједнице Скупштине општине Прњавор биће одржане сједнице скупштинских радних тијела према сљедећем распореду:

Комисија за награде и признања, у сриједу 16. марта у 13.00 часова у кабинету предсједника Скупштине општине. На сједници ће бити разматран Приједлог одлуке о додјели награда и признања у 2022. години поводом 24. марта, Дана општине,

Комисија за избор и именовање, у петак, 18. марта у 9.00 часова у просторијама Скупштине општине Прњавор. На сједници ће бити разматран Приједлог рјешења о именовању једног члана Општинске изборне комисије Прњавор.

Савјет за спорт, у понедјељак, 21. марта у 12.00 часова у просторијама Скупштине општине Прњавор. На сједници ће бити разматран Извјештај о извршењу Програма развоја спорта на подручју општине Прњавор за 2021. годину и Приједлог програма развоја спорта на подручју општине Прњавор за 2022. годину.

Статутарно – правна комисија у понедјељак, 21. марта у 14.00 часова у просторијама Скупштине општине Прњавор. На сједници ће бити разматран материјали из дневног реда једанаесте редовне сједнице Скупштине општине.