ЗАВРШЕНА СЕДМА РЕДОВНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Скупштина општине Прњавор именовала је данас на седмој редовној сједници Војиславку Гатарић за секретара Скупштине општине, разријешила и именовала чланове управног одбора ЈЗУ Дом здравља Прњавор и Центра за социјални рад, те изабрала једног члана школског одбора Музичке школе „Константин Бабић“ Прњавор и Основне школе „Свети Сава“ из Смртића.

Одборници локалног парламента усвојили су и неколико одлука о продаји непокретности у својини општине, чиме су створени услови да четири фирме заснују своје привредне активности.

На дневном реду седмог скупштинског засједања нашао се и Приједлог одлуке о вриједности бода за плаћање комуналне накнаде у 2022. години, Приједлог одлуке о допунама Одлуке о јавном водоводу и јавној канализацији, Приједлог одлуке о давању сагласности на Правилник о методологији за одређивање цијене водоснабдијевања и одводње отпадних вода, Приједлог одлуке о усвајању Локалног акционог плана управљања отпадом за општину Прњавор за период од 2020. до 2025. године, Приједлог одлуке о усвајању измјене дијела Урбанистичког плана „Прњавор“, измјена 1 , као и Приједлог одлуке о давању сагласности начелнику општине за закључење уговора о замјени некретнине са Здравствено туристичким центром „Бања Кулаши“ д.о.о. Прњавор.