У УТОРАК СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА

Сједница Скупштине Града двадесет девета по реду биће одржана у уторак, 19. марта одлучено је на сједници Колегијума Скупштине Града.

На дневном реду налазе се тридесет и четири тачке, између осталог, Приједлог етичког кодекса Скупштине Града Прњавор, Приједлог одлуке о висини накнаде за уређење градског грађевинског земљишта, Приједлог одлуке о усвајању измјене Урбанистичког пројекта „Градско језгро“(измјена VII), Приједлог одлуке о усвајању измјене Урбанистичког пројекта „Градско језгро“, Приједлог одлуке о усвајању Локалног плана заштите животне средине Града Прњавор за период 2023 – 2033. година, Приједлог одлуке о усвајању локалног акционог плана за равноправност полова Града Прњавор за период од 2024. – 2027. године, Приједлог одлуке о прихватању задужења Града Прњавор код Свјетске банке – Међународне банке за обнову и развој по Пројекту „Модернизација водних и санитарних услуга“ (93020-БА), као и Приједлог одлуке о додјели награда и признања у 2024. години, поводом 24. марта – Дана града
Прњавор.

Одборници Скупштине Града разматраће и извјештаје о раду јавних установа и предузећа, као и рјешења о именовању чланова Градске изборне комисије.

Сједница почиње у 09.00 часова.