У СРИЈЕДУ СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Колегијум Скупштине општине одржао је јуче сједницу, на којој је одлучено да осамнаеста сједница Скупштине општине буде одржана у сриједу, 7. децембра.

На дневном реду налази се петнаест тачака, између осталог, Приједлог буџета општине Прњавор за 2023. годину, Приједлог одлуке о вриједности бода за плаћање комуналне накнаде за 2023. годину, као и Приједлог одлуке о утврђивању пореске стопе за опорезивање непокретности на подручју општине Прњавор за 2023. годину.

Одборници локалног парламента разматраће и Програм одржавања локалне путне мреже за 2023. годину, Програм о начину коришћења новчаних средстава прикупљених на основу прихода од посебних водних накнада у 2023. години, Програм рада Скупштине општине Прњавор за 2023. годину, План капиталних улагања на подручју општине Прњавор за 2023. годину, као План утрошка новчаних средстава који потичу од прихода од посебних намјена за шуме за 2023. годину.

Локални парламент расправљаће и о Информацији о остваривању права породица погинулих и несталих бораца, ратних војних инвалида, бораца и цивилних жртава рата у општини Прњавор, као и о Информацији у вези са урушавањем стамбено – пословног објекта у улици Владе Винчића 10 (ресторан „Атос“ Прњавор).

Сједница почиње у 9.00 часова, а на самом почетку биће одржан актуелни час.