У СРИЈЕДУ СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА

Сједница Скупштине Града, двадесет седма по реду биће одржана у сриједу, 27. децембра одлучено је на сједници Колегијума Скупштине Града.

На дневном реду налази се двадесет осам тачака, а одборници локалног парламента разматраће, између осталог, приједлог буџета Града Прњавор за 2024. годину, приједлог одлуке о утврђивању пореске стопе за опорезивање непокретности за 2024. годину, програм о начину коришћења новчаних средстава прикупљених на основу прихода од посебних водних намјена за наредну годину, програм одржавања објеката заједничке комуналне потрошње за 2024. годину, програм одржавања локалне путне мреже за 2024. годину, план капиталних улагања на подручју града на наредну годину, као и неколико одлука о преносу права својине на непокретности.

На дневном реду налази се и дио аката који се усклађује са одредбама Закона о граду Прњавор, а локални парламент ће разматрати и приједлог рјешења о разрјешењу и именовања в.д. директора ЈУ Центар за културу и туризам Прњавор, као и приједлог рјешења о именовању в.д. чланова надзорног одбора ЈКП „Комград“ д.о.о. Прњавор.

Сједница почиње у 9.00 часова.