У ПЕТАК СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

Сједница Скупштине општине Прњавор је заказана за петак, 12. јуни 2020. године, а на дневном реду наћи ће се 29. тачака. На самом почетку 31. скупштинског засједања одборници ће разматрати информацију о предузетим мјерама и активностима на сузбијању и спречавању ширења вируса корона на подручју општине Прњавор у периоду од 27.02. до 21.05.2020. године, као и Приједлог одлуке о субвенцији комуналне таксе за истицање пословног имена, Приједлог одлуке о ослобађању плаћања комуналне накнаде за 2020. годину и Приједлог одлуке о ослобађању закупа за заузимање јавне површине за 2020. годину.

Одборници локалног парламента разматраће и извјештај о извршењу буџета за прошлу годину, извјештај о раду начелника општине и Општинске управе за прошлу годину, Приједлог одлуке о употреби симбола општине Прњавор, као и приједлог Одлуке о оснивању ЈУ Центар за културу Прњавор – Пословна јединица „Наша продавница“.

На дневном реду наћи ће се и Приједлог одлуке о утврђивању критеријума за избор и именовање директора ЈУ Дјечији вртић „Наша радост“ Прњавор и расписивању јавног конкурса, извјештаји о пословању јавних установа за прошлу годину, као и извјештаји за прошлу годину о реализацији, плана капиталних улагања, програма одржавања објеката заједничке комуналне потрошње и програма одржавања локалне путне мреже.

Због тренутне епидемиолошке ситуације, сједница Скупштине ће бити одржана у хотелу „Нови Национал“, са почетком у 9.00 часова.

Дневни ред