ПОЧЕЛА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

Сједница Скупштине општине Прњавор почела је у 09.00 часова, а у току је расправа о Информацији о предузетим мјерама и активностима на сузбијању и спречавању ширења вируса корона на подручју општине Прњавор у периоду од 27.2. до 21.5.2020. године.

На дневном реду је 29. тачака, а у наставку засједања одборници ће расправљати о пакету подршке локалној привреди за ублажавање посљедица пандемије вируса корона.

На сједници ће се разматрати и извјештај о извршењу буџета за прошлу годину, извјештај о раду начелника општине и Општинске управе за прошлу годину, Приједлог одлуке о употреби симбола општине Прњавор, као и приједлог Одлуке о оснивању ЈУ Центар за културу Прњавор – Пословна јединица „Наша продавница“.

На дневном реду наћи ће се и Приједлог одлуке о утврђивању критеријума за избор и именовање директора ЈУ Дјечији вртић „Наша радост“ Прњавор и расписивању јавног конкурса, извјештаји о пословању јавних установа за прошлу годину, као и извјештаји за прошлу годину о реализацији, плана капиталних улагања, програма одржавања објеката заједничке комуналне потрошње и програма одржавања локалне путне мреже.

Због тренутне епидемиолошке ситуације, сједница Скупштине се одржава у хотелу „Нови Национал“.