СУТРА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Друга редовна сједница Скупштине општине Прњавор биће одржана сутра, 3. фебруара, а на дневном реду наћи ће се 21. тачка. Одборници локалног парламента расправљаће, између осталог, о Нацрту буџета општине Прњавор за 2021. годину, Одлуци о вриједности бода за плаћање комуналне накнаде за 2021. годину, Одлуци о висини накнаде за уређење градског грађевинског земљишта, Одлуци о висини вриједности непокретности по зонама на територији општине Прњавор, као и Одлуци о утврђивању просјечне коначне грађевинске цијене једног м2 корисног стамбеног и пословног простора у 2020. години за подручју општине Прњавор.

На дневном реду наћи ће се и Одлука о оснивању Јавног комуналног предузећа у нацрту, Одлука о оснивању Јавне установе Центар за културу, ПЈ „Завичајни музеј у Прњавору“ у приједлогу, као и Одлука о условима, начину кориштења, организацији и начину наплате паркинга на јавним паркиралиштима на подручју општине Прњавор у приједлогу.

Одборници Скупштине општине разматраће и Програм мјера за спречавање и сузбијање, елиминацију и ерадикацију заразних болести на подручју општине Прњавор за 2021. годину, Програм мјера систематске превентивне дезинсекције и дератизације на подрују општине Прњавор за 2021. годину, те Програм рада Скупштине општине Прњавор за 2021. годину.

На другој редовној сједници локалног парламента биће разријешен један члан Општинске изборне комисије, те именовани чланови сталних радних тијела Скупштине општине. Сједница почиње у 9.00 часова.

Дневни ред