RASPORED SJEDNICA SKUPŠTINSKIH RADNIH TIJELA

U okviru pripreme dvadesete redovne sjednice Skupštine opštine Prnjavor biće održane sjednice skupštinskih radnih tijela prema sljedećem rasporedu:

Statutarno – pravna komisija u ponedjeljak, 20. februara u 14.00 časova u prostorijama Skupštine opštine Prnjavor. Na dnevnom redu je razmatranje materijala za 20. redovnu sjednicu Skupštine opštine Prnjavor.

Odbor za boračko – invalidsku zaštitu u utorak, 21. februara u 12.00 časova u prostorijama Skupštine opštine Prnjavor. Na dnevnom redu je Izvještaj o realizaciji Programa za rješavanje pitanja iz oblasti boračko invalidske zaštite u opštini Prnjavor u 2022. godini i Program za rješavanje pitanja iz oblasti boračko – invalidske zaštite u opštini Prnjavor za 2023. godinu.

Komisija za izbor i imenovanje u srijedu, 22. februara u 08.00 časova u prostorijama Skupštine opštine Prnjavor. Na dnevnom redu je Rješenje o razrješenju v.d. člana Odbora za žalbe opštine Prnjavor u prijedlogu i Rješenje o imenovanju člana Odbora za žalbe opštine Prnjavor u prijedlogu, Rješenje o razrješenju v.d. člana Upravnog odbora Javne ustanove Centar za socijalni rad Prnjavor u prijedogu i Rješenje o imenovanju člana Upravnog odbora Javne ustanove Centar za socijalni rad Prnjavor u prijedlogu, kao i rješenja o razrješenju i imenovanju vršioca dužnosti načelnika odjeljenja Opštinske uprave opštine Prnjavor.