РАСПОРЕД СЈЕДНИЦА СКУПШТИНСКИХ РАДНИХ ТИЈЕЛА

У оквиру припреме двадесете редовне сједнице Скупштине општине Прњавор биће одржане сједнице скупштинских радних тијела према сљедећем распореду:

Статутарно – правна комисија у понедјељак, 20. фебруара у 14.00 часова у просторијама Скупштине општине Прњавор. На дневном реду је разматрање материјала за 20. редовну сједницу Скупштине општине Прњавор.

Одбор за борачко – инвалидску заштиту у уторак, 21. фебруара у 12.00 часова у просторијама Скупштине општине Прњавор. На дневном реду је Извјештај о реализацији Програма за рјешавање питања из области борачко инвалидске заштите у општини Прњавор у 2022. години и Програм за рјешавање питања из области борачко – инвалидске заштите у општини Прњавор за 2023. годину.

Комисија за избор и именовање у сриједу, 22. фебруара у 08.00 часова у просторијама Скупштине општине Прњавор. На дневном реду је Рјешење о разрјешењу в.д. члана Одбора за жалбе општине Прњавор у приједлогу и Рјешење о именовању члана Одбора за жалбе општине Прњавор у приједлогу, Рјешење о разрјешењу в.д. члана Управног одбора Јавне установе Центар за социјални рад Прњавор у приједогу и Рјешење о именовању члана Управног одбора Јавне установе Центар за социјални рад Прњавор у приједлогу, као и рјешења о разрјешењу и именовању вршиоца дужности начелника одјељења Општинске управе општине Прњавор.