ODRŽANI „SATI GRAĐANA“

U sali Skupštine Grada danas su održani “Sati građana” kao oblik dvosmjerne komunikacije. U toku sastanka građani su imali priliku da postave pitanje izabranim predstavnicima, iznesu prijedlog, mišljenje i sugestiju.

Gradonačelnik Darko Tomaš naglasio je, da su ovi sastanci dobra prilika da se dobiju informacije o nekim konkretnim problemima na terenu, za koje nadležni ne znaju ili nemaju potpune informacije, kao i da će prijedlozi i sugestije građana biti proslijeđeni nadležnim službama na postupanje.

“„Sati građana“ će biti stalna praksa koju ćemo organizovati više puta u toku godine, u različitim terminima i danima, uključujući i vikend”, rekao je predsjednik Skupštine Grada, Željko Simić.

Građane je najviše interesovala infrastruktura, izgradnja vodovoda i kanalizacije ali i pitanja vezana za uređenje grada. Upućeno je i nekoliko prijedloga, između ostalog, da se osvijetli i uredi trim staza u SRC Borik, da se postave dodatne kamere u gradu, te urede trotoari u pojedinim gradskim ulicama.