KOMISIJA ZA IZBOR I IMENOVANJE ODRŽALA SJEDNICU

U ponedjeljak, 14. novembra sa početkom u 8.00 časova održana je sjednica Komisije za izbor i imenovanje kojoj su prisustvovali: Dražen Mikić, Nebojša Todić, Boris Žižak i Goran Šarčević.

Na sjednici je razmatran Prijedlog rješenja o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka po Javnom konkursu za izbor i imenovanje člana Upravnog odbora Javne ustanove Centar za socijalni rad Prnjavor, Prijedlog rješenja o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka po Javnom oglasu za imenovanju tri člana Opštinske izborne komisije Prnjavor, Prijedlog rješenja o razrješenju člana Odbora jednakih mogućnosti i Prijedlog rješenja o izboru člana Odbora jednakih mogućnosti.

Razmatrajući prijedloge dokumenata, Komisija za izbor i imenovanje jednoglasno je prihvatila prijedlog načelnika opštine, da se u Komisiju za sprovođenje postupka po Javnom konkursu za izbor i imenovanje člana Upravnog odbora Javne ustanove Centar za socijalni rad Prnjavor imenuju: Besima Mujanić, Amel Kebić, Lidija Kalenjuk Milijaš, Radojica Đukić i Dario Vlajić. Komisija je jednoglasno prihvatila i prijedlog predsjednika Skupštine opštine, da se u Komisiju za sprovođenje postupka po Javnom oglasu za imenovanje Opštinske izborne komisije Prnjavor imenuju: Nataša Radulović, Branka Ančić, Lidija Kalenjuk Milijaš, Radojica Đukić i Dario Vlajić.

Komisija za izbor i imenovanje sa četiri glasa „ZA“ utvrdila je prijedlog rješenja o razrješenju Segić Danka, dužnosti člana Odbora jednakih mogućnosti, te utrdila prijedlog o izboru Durtka Tomislava za člana Odbora jednakih mogućnosti, ispred Opštinske uprave opštine Prnjavor.