КОМИСИЈА ЗА ИЗБОР И ИМЕНОВАЊЕ ОДРЖАЛА СЈЕДНИЦУ

У понедјељак, 14. новембра са почетком у 8.00 часова одржана је сједница Комисије за избор и именовање којој су присуствовали: Дражен Микић, Небојша Тодић, Борис Жижак и Горан Шарчевић.

На сједници је разматран Приједлог рјешења о именовању Комисије за спровођење поступка по Јавном конкурсу за избор и именовање члана Управног одбора Јавне установе Центар за социјални рад Прњавор, Приједлог рјешења о именовању Комисије за спровођење поступка по Јавном огласу за именовању три члана Општинске изборне комисије Прњавор, Приједлог рјешења о разрјешењу члана Одбора једнаких могућности и Приједлог рјешења о избору члана Одбора једнаких могућности.

Разматрајући приједлоге докумената, Комисија за избор и именовање једногласно је прихватила приједлог начелника општине, да се у Комисију за спровођење поступка по Јавном конкурсу за избор и именовање члана Управног одбора Јавне установе Центар за социјални рад Прњавор именују: Бесима Мујанић, Амел Кебић, Лидија Калењук Милијаш, Радојица Ђукић и Дарио Влајић. Комисија је једногласно прихватила и приједлог предсједника Скупштине општине, да се у Комисију за спровођење поступка по Јавном огласу за именовање Општинске изборне комисије Прњавор именују: Наташа Радуловић, Бранка Анчић, Лидија Калењук Милијаш, Радојица Ђукић и Дарио Влајић.

Комисија за избор и именовање са четири гласа „ЗА“ утврдила је приједлог рјешења о разрјешењу Сегић Данка, дужности члана Одбора једнаких могућности, те утрдила приједлог о избору Дуртка Томислава за члана Одбора једнаких могућности, испред Општинске управе општине Прњавор.