ПОЧЕЛА ШЕСТА РЕДОВНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

У сали хотела Нови Национал почела је шеста редовна сједница Скупштине општине Прњавор. Одборници локалног парламента данас ће расправљати о 22. тачке дневног реда.

На дневном реду је, између осталог, Приједлог одлуке о комуналним таксама, Рјешење о именовању једног члана Општинске изборне комисије Прњавор, Нацрт Пословника о раду Скупштине општине Прњавор, Извјештај о раду Одбора за жалбе општине Прњавор за прошлу годину, Информација о вршењу инспекцијског надзора на подручју општине Прњавор за протеклих шест мјесеци, Информација о раду Јавног предузећа “ДЕП-ОТ” д.о.о. Бања Лука за прошлу годину и друго.

Одборници Скупштине општине Прњавор данас ће гласати и о Приједлогу рјешења о разрјешењу директора ЈУ дјечији вртић “Наша радост”, те именовању в.д. директора ове установе.

Начелник општине Прњавор, Дарко Томаш претходно је рекао медијима, да су приједлогом разрјешења директора ЈУ дјечији вртић “Наша радост”, СДС и њихови коалициони партнери показали да им је само стало до приватних интереса и подјеле функција, те подсјетио, да евентуална смјена Слободанке Васић није у складу са Законом о предшколском васпитању и образовању Републике Српске.