У ПОНЕДЈЕЉАК СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

Сједница Скупштине општине Прњавор је заказана за понедјељак, 20. јули 2020. године, а на дневном реду наћи ће се 26. тачака. На самом почетку 32. скупштинског засједања одборници ће разматрати Приједлог одлуке о давању на управљање, коришћење и одржавање комуналних објеката, Приједлог одлуке о усвајању измјене дијела Урбанистичког пројекта „Градско језгро“ (измјена VI), као и више одлука о продаји непокретности у својини општине Прњавор.

Одборници локалног парламента разматраће и Приједлог одлуке о додјели на привремено коришћење стамбене јединице и Приједлог одлуке о додјели општинских признања и награда у 2020. години поводом 24. марта – Дана општине Прњавор.

На дневном реду наћи ће се и извјештаји о раду за прошлу годину, као и планови за 2020. годину ЈУ Центар за културу, Радио Прњавор и Народна библиотека, те Извјештај о раду Комисије за анализу постојећих уговора у КП „Парк“ а.д. Прњавор.

На 32. сједници Скупштине општине одборници ће расправљати и о Извјештају о реализацији Програма мјера за спречавање, сузбијање, елиминацију и ерадикацију заразних болести на подручју општине Прњавор за 2019. годину, Извјештају о реализацији Плана утрошка средстава за техничко опремање Територијалне ватрогасне јединице, изградњу објеката које користи Територијална ватрогасна јединица за своје активности и чување ватрогасне опреме за 2019. годину, Извјештају о стању управног рјешавања у остваривању права и дужности грађана и правних субјеката у Општинској управи општине Прњавор у периоду 01.01.2019. до 31.12.2019. године, Извјештају о раду Одбора за жалбе општине Прњавор за период од 01.01.2019. године до 31.12.2019. године, Извјештају о резултатима испитивања задовољства грађана радом Општинске управе општине Прњавор и Скупштине општине Прњавор у 2019. години, Информацији о стању криминалитета, јавног реда и мира и безбједности саобраћаја на подручју општине Прњавор у 2019. години, Информацији о коришћењу јавних површина за 2019. годину, Информацији о организовању и наплати комуналне накнаде у 2019. години, као и Приједлогу рјешења о именовању Савјета за укупно праћење израде измјене дијела Урбанистичког плана „Прњавор“.

Због тренутне епидемиолошке ситуације, сједница Скупштине ће бити одржана у хотелу „Нови Национал“, са почетком у 9.00 часова.

Дневни ред