У ЧЕТВРТАК СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА

Сједница Скупштине Града двадесет осма по реду биће одржана у четвртак, 15. фебруара одлучено је на сједници Колегијума Скупштине Града.

На дневном реду налази се двадесет пет тачака, између осталог, Приједлог одлуке о проширеним правима социјалне заштите у граду Прњавор за 2024. годину, Приједлог одлуке о утврђивању просјечне коначне грађевинске цијене једног м2 корисног стамбеног и пословног простора у 2023. години за подручје града Прњавор, Приједлог одлуке о измјенама Одлуке о просторијама за закључење брака и врсти и висини накнада за посебне услуге из области опште управе, Приједлог одлуке о измјени Одлуке о давању овлаштења Градоначелнику за закључење уговора о закупу дворане у Прњавору, Приједлог одлуке о установљавању и додјели градских признања и награда, Програм обуке одборника Скупштине Града за 2024. годину, Програм кориштења средстава за унапређење пољопривредне производње у 2024. години, као и извјештај за прошлу годину, Програм развоја спорта на подручју града Прњавор за 2024. годину, Програм мјера систематске превентивне дезинсекције и дератизације на подручју града Прњавор за 2024. годину, као и План систематске превентивне дезинсекције и дератизације на подручју града Прњавор за 2024. годину.

Одборници локалног парламента разматраће и Извјештај о резултатима испитивања задовољства грађана радом Градске управе и Скупштине Града у 2023. години, Извјештај о раду Скупштине Града, скупштинских радних тијела и Стручне службе Скупштине Града за 2023. годину, Информацију о реализацији одлука Скупштине Града Прњавор за 2023. годину, као и неколико одлука о продаји непокретности у својини Града.

Сједница почиње у 09.00 часова.