У ЧЕТВРТАК СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА

Сједница Скупштине Града, двадесет трећа по реду биће одржана у четвртак. 22. јуна, одлучено је на сједници Колегијума Скупштине Града.

На дневном реду налази се тридесет шест тачака, а већина предложених аката доноси се ради усклађивања са одредбама Закона о граду Прњавор којим је прописано да локални парламент у року од 60 дана од дана конституисања органа Града Прњавор, мора ускладити општа акта са одредбама наведеног закона.

Осим аката која се усклађују са одредбама закона, на дневном реду налази се, између осталог, и одлука о утврђивању критеријума за избор и именовање директора ЈУ Центар за социјални рад Прњавор и чланова управних одбора ЈУ Дјечији вртић „Наша радост“ и ЈУ Центар за културу Прњавор, Приједлог одлуке о субвенцијама избјеглим и расељеним лицима у поступцима уписивања права својине на изграђеном земљишту, Приједлог одлуке о оснивању Одбора за здравство Града Прњавор, извјештаји о пословању ЈУ Центар за културу Прњавор, ЈУ Гимназија Прњавор, КП „Водовод“ Прњавор и КП „Парк“ Прњавор, као и неколико одлука о продаји непокретности.

Сједница почиње у 9.00 часова.