РАСПОРЕД СЈЕДНИЦА СКУПШТИНСКИХ РАДНИХ ТИЈЕЛА

У оквиру припреме четрнаесте редовне сједнице Скупштине општине Прњавор биће одржане сједнице скупштинских радних тијела према сљедећем распореду:

Статутарно – правна комисија у сриједу, 22. јуна у 14.00 часова у просторијама Скупштине општине Прњавор. На сједници ће бити разматран Приједлог одлуке о усвајању ребаланса Буџета општине Прњавор за 2022. годину, као и Приједлог одлуке о измјени Одлуке о извршењу Буџета општине Прњавор за 2022. годину, Приједлог одлуке о расписивању и одржавању избора за чланове Савјета мјесних заједница на подручју општине Прњавор, Приједлог одлуке о продаји непокретности (к.ч. бр. 391/22 к.о. Прњавор) у својини општине Прњавор, Приједлог одлуке о продаји непокретности (к.ч. бр. 554/2. к.о. Орашје) у својини општине Прњавор, Приједлог одлуке о расписивању Јавног конкурса за избор и именовање чланова Одбора за жалбе општине Прњавор и Рјешење о именовању Комисије за спровођење поступка по Јавном конкурсу за избор и именовање чланова Одбора за жалбе општине Прњавор, Приједлог измјене Плана капиталних улагања на подручју општине Прњавор за 2022. годину и Приједлог допунског рјешења (Малешевић рођ. Јованић Славица и Малешевић Жељко из Прњавора).

Комисија за мјесне заједнице, у понедјељак 27. јуни са почетком у 10.00 часова у просторијама Скупштине општине Прњавор. На сједници ће бити разматран Приједлог одлуке о расписивању и одржавању избора за чланове Савјета мјесних заједница општине Прњавор.

Комисија за избор и именовање, у понедјељак 27 јуна са почетком у 10.30 часова у просторијама Скупштине општине Прњавор. На сједници ће бити разматран Приједлог рјешења о разрјешењу потпредсједника Скупштине општине Прњавор.