ДЕЛЕГАЦИЈА ОПШТИНЕ ПРЊАВОР БОРАВИЛА У КРАГУЈЕВЦУ

Делегација Општине Прњавор, предвођена предсједником Скупштине, Жељком Симићем боравила је протеклог викенда у Крагујевцу, гдје је са представницима овог града разговарала о моделима будуће сарадње.

Предсједник Скупштине општине, Жељко Симић рекао је да су сарадњу Крагујевца и Прњавора започеле двије борачке организације које дужи низ година сарађују на пројектима из области борачке и инвалидске заштите. „Сарадњу ћемо у наредном периоду проширити на област културе и образовања, те конкретизовати кроз одређене скупштинске одлуке“, рекао је Симић и додао да се искуство које Крагујевац има на пољу образовања и културе, али и инфраструктуре и комуналне дјелатности може позитивно примјенити и у мањим локалним заједницама, као што је Прњавор.

Током боравка у Крагујевцу делегација Општине Прњавор присуствовала је и 14. Купу РВИ у лову рибе удицом на пловак на језеру „Гружа“. Такмичење је организовало Удружење ратних војних инвалида и породица погинулих Србије, а екипа Одбора РВИ општине Прњавор је освојила прво мјесто.