ПРЊАВОР: КОМЕМОРАЦИЈА ПОВОДОМ СМРТИ ГОРАНА МАРИЋА

Комеморација поводом смрти Горана Марића, одборника у Скупштини општине Прњавор, одржана је у прњаворском Центру за културу. Марић је сахрањен данас у мјесном гробљу у Поточанима. Горан Марић, одборник у Скупштини општине Прњавор, прије два дана изненада је преминуо. Био је борац прве категорије и РВИ осме категорије. Одборник у СО Прњавор био је у два мандата. У прњаворском Центру за културу данас је одржана комеморација поводом његове смрти, а посљедње ријечи упутили су му најближи сарадници и пријатељи.

“Хтио бих у име Скупштине општине и своје лично име, у име ОО НДП-а, и у име свих пријатеља Горана Марића, да изразим најдубље саучешће породици Горана Марића, са ријечима да је заиста овај губитак велики ударац за нас све и да ће јако тешко бити надокнадити таквог човјека, који је у сваком тернутку био изнад свега човјек”, ријечи су којима се од свог пријатеља опростио Миро Шикарац, предсједник ОО НДП Прњавор. “Горан је увијек био спреман да помогне, да прискочи у помоћ, он нас је све увесељавао и на најбољи начин знао да буде свима пријатељ, и кад је најтеже, а и кад смо се радовали”, рекао је Шикарац.

Предсједник СО Прњавор Жељко Симић упутио је, у име Скупштине општине Прњавор, породици прерано преминулог Горана Марића, искрено саучешће. “Скупштина општине је изгубила вриједног одборника, човјека који је имао широке видике, који је волио своју Мјесну заједницу Поточане. Волио је људе који су га бирали, свој народ и увијек се залагао за интересе људи које је представљао. Нека је вјечна слава и хвала Горану Марићу на свему ономе што је учинио и за општину Прњавор и за локални парламент”, рекао је Симић. Горан Марић преминуо је у 54. години живота. Радио је и у приватном сектору као извођач грађевинских радова. Иза њега остало је двоје дјеце и супруга. Марић је сахрањен данас у мјесном гробљу у Поточанима.

ТВ К3